Korábban bizonytalan volt, de kiderült, hol tartják a decemberi termelői napot Miskolcon

Megosztás

Az adventi eseménysorozat miatt a novemberi mellett a decemberi helyszín is eltér a korábban megszokottól. De utóbbira csak most derült fény.

A programnak az adventi vásár miatt ezúttal a Széchenyi utca egy szakasza ad majd helyet.

A Széchenyi utca Erzsébet tér és Villanyrendőr közötti szakaszának déli oldala ad otthont decemberben a Miskolci Termelői Napnak – árulta el a Minap.hu megkeresésére Fedor-Szabó Zsuzsa, Miskolci Kulturális Központ (MKK) Nonprofit Kft. marketing-vezetője.

Ahogyan az ismert, a népszerű vásárt hosszú évek óta az Erzsébet téren rendezik meg, az azonban az idei adventi programoknak egyik fontos helyszíne lesz, egészen konkrétan egy jégpályát alakítottak itt ki. Már november elején írt erről a Borsod24 is, hogy az MKK először arról tájékoztatta a vásározókat, hogy az év utolsó két termelői napja elmarad, később aztán éppen a program nagy népszerűsége miatt bírálták felül a döntést. A novemberi vásárnak így a Szent István tér adott otthont, ami egyébként a vásározóknak és a program látogatóinak is elnyerte tetszését. 

Decemberben azonban ezen a területen, egészen az Erzsébet térig az adventi vásár foglal majd helyet, ezért döntött az MKK úgy, hogy az ünnepváró programok közvetlen közelébe, a sétálóutca fent említett szakaszára költöztetik a termelői napot. Fedor-Szabó Zsuzsa hozzátette, januárban már ismét az Erzsébet téren lesz a program.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek